Serve strong.
Dig Fierce.
Spike hard.
Tectum Achel

MASCOTTE VAN DE WEEK

Lucas Jaeken

Hey ! Ik ben Lucas Jaeken. Ik ben 9 jaar oud en 1m40 groot. Ik zit in het 4e leerjaar bij juf Ilse. Die is echt tof.

Ik heb 1 broer en 1 zus, Simon en Lise. Simon speelt volleybal in Hechtel. Maar hij houdt er ook wel van om een goei pintje te drinken. Lise doet aan Zumba.

Mijn hobby’s zijn volleyballen maar ik zit ook bij de Chiro in Hamont en ik vis heel graag. Ik vind het ook super leuk om te eten en om naar school te gaan en ook om pokémons te vangen.

Ik eet dus super graag en mijn lievelingseten is pizza en steppegras!!

Ik zou graag met heel de ploeg op de foto willen want ik vind ze allemaal super goed!

Ik zie jullie zaterdag!

Ellen Vandekerkhof

Hallo, ik ben Ellen Vandekerkhof. Ik ben het eerste meisje dat mascotte is! Ik ben 10 jaar en 1m40 groot. Ik zit op school in Achel in het 5e leerjaar bij juf Karen.

Ik heb 1 broer, Geoffrey. Hij houdt veel van voetbal en is ook scheidsrechter. Mijn huisdieren zijn schildpadden maar ik heb ze nog geen naam gegeven.

Mijn hobby’s zijn volleybal, tennis en ik zit ook op de Chiro net zoals Lukas. Oh ja! Ik vind het ook super leuk op te skiën!

Mijn lievelingseten is frietjes.

Ik zou graag samen met Lukas en de hele ploeg op de foto willen. Hopelijk gaat dat!

Tot zaterdag, ik ga alvast mijn opslag oefenen!!


Emiel Nulens

Hallo, ik ben Emiel en ik ben 10 jaar oud. Ik ben 1m45 groot maar ik spring wel heel hoog! Ik zit in het vijfde leerjaar bij meester Jasper.

Ik heb 2 zussen. Anna en Amelie Nulens. Anna speelt ook volleybal bij Tectum Achel maar ze danst ook bij Tijl, ze speelt gitaar en zit in het koor. Amelie volleybalt hier ook en traint samen met Jade en Aïsa de U13.

Ik heb heel veel hobby’s. Ik ben 3 jaar geleden begonnen met volleyballen bij Tectum Achel en ik voetbal bij Esperanza Pelt. Ik zit ook nog op de scouts in Neerpelt centrum. Nu denk je dat ik al mijn hobby’s heb verteld maar dat is niet want ik volg ook nog muziek les en slagwerk bij KANL.

Ik vind het ook leuk om te skiën, te zwemmen, op mijn IPad te spelen en een beetje te gamen. Maar ik hou er ook van om met mijn vriendjes te spelen maar daar heb ik niet zoveel tijd voor omdat ik veel te veel hobby’s heb.

Ik lust niet heel veel maar mijn lievelingseten is pizza en frietjes.

Mijn favoriete speler is Tim Verschueren want die kan kei goed toetsen. Ik zou graag met Max Stapels op de foto willen want die komt helemaal van Australië en dat is echt mega ver, aan de andere kant van de wereld. Ik vind dat echt cool.

Ik wil graag een pas zetten als ze tegen Maaseik moeten. Dan kan iemand aanvallen op mijn bal en dan “BAM!!!”

Tot zaterdag!

Willem Van Mierlo 

Hey ik ben Willem en ik ben 11 jaar en ik ben 1m53. Ik zit in het 6e leerjaar bij juf Kim en juf Hilde.

Ik heb 2 zussen Sofie en Paulien. Sofie en Paulien spelen ook allebei volleybal en dansen bij dansschool Passionata. Ik heb ook nog 2 honden, Baziel en Tia.  

Ik speel sinds vorige jaar volleybal en ik zit bij Emiel in de ploeg. Ik voetbal ook nog bij Esperanza Pelt en ik zit ook nog op de scouts in Neerpelt. Ik verveel me dus nooooit!

Ik doe ook graag basket, ga graag met mijn 2 hondjes wandelen en ik speel heel graag op straat met mijn buurjongens.

Mij kan je altijd blij maken als je langskomt met een goeie grote kebab. Daar kan ik echt van genieten. :-p

Ik zou graag met heel de ploeg op de foto willen omdat ik ze allemaal even cool vind.

Ik zie jullie zaterdag!