Serve strong.
Dig Fierce.
Spike hard.
Tectum Achel

De eerste horde op weg naar de 4e plaats :
Tectum Achel - VBC Waremme !

Beste partners,
De voltallige Tectum-Achel familie wenst jullie het allerbeste voor 2020.

Net voor de gezelligheid van de feestdagen hebben we hard gewerkt aan het finaliseren van ons meerjarenplan “Missie 2020-2025” waarin de doelstellingen voor de komende 5 jaren zijn uitgewerkt.
Niet alleen willen we een grote prijs winnen, we willen onze club ook verder verbreden met onder andere een sterke jeugdwerking.
Een belangrijke hefboom in onze ambities is de infrastructuur. We zijn dan ook bijzonder opgetogen dat er een nieuwe sporthal gebouwd gaat worden met meer capaciteit en meer comfort voor onze partners. We hopen jullie tijdens het seizoen 2023-2024 in deze sporthal van de toekomst te ontvangen.

zaterdag 18 januari : TECTUM ACHEL  -  VBC Waremme

Maar voor het zo ver is, gaan we eerst het nieuwe jaar ferm inknallen.

De laatste competitiewedstrijd tegen Haasrode-Leuven was een thriller (zie hier voor het verslag) en onze manschappen zijn uitgerust om sportieve revanche te nemen tegen VBC Waremme .

 

Zoals elke thuiswedstrijd bieden wij jullie ook deze keer de mogelijkheid om een avondje topvolleybal te combineren met een gezellige borrel achteraf.
Naast de spanning en sensatie in de tribunes kunnen jullie samen met jullie relaties genieten van het heerlijke dinner in de Driessen Business Lounge.
Na de wedstrijd kan u daar ook de spelers ontmoeten en samen gezellige napraten.
Tectum Achel is meer dan een volleybalclub, het is een levend netwerk waarbij contacten sportief en zakelijk voorop staan.

En dus kunnen jullie voor het zover is, om 18 uur in de Driesen Business Lounge starten met het aperitief tijdens onze heerlijke en gezellige vipdinners.

Het menu voor 18 januari:
RAVIOLI MET CHAMPIGNONS EN TRUFFEL 
GEVULDE KERSTKALKOEN MET PORTO 
DESSERT VAN DE CHEF

Wenst u deze topavond bij te wonen, schrijf dan snel in. 

Dit alles aan een aantrekkelijke prijs van € 60,-  per persoon, inclusief drank tijdens het eten en een gereserveerde plaats op de hoofdtribune.

Inschrijven kan via mail op info@tectum-achel.be met vermelding van naam en het aantal gasten en dit tegen
uiterlijk woensdag 15 JANUARI.

Tevens kan je ook al de nodige drankjetons laten klaarleggen om samen onze overwinning te vieren achteraf.