Serve strong.
Dig Fierce.
Spike hard.
Tectum Achel

Zaterdag 22 februari
TECTUM ACHEL - BDO HAASRODE LEUVEN

Beste partners,

De topper tegen Aalst van afgelopen zaterdag was er eentje van zeer hoog niveau waarbij Aalst bibberde en beefde in de eerste 3 sets maar toch 2 keer aan het langste eind trok en ons achter liet  zonder punten. (klik hier)

Concurrent Haasrode-Leuven vocht en behaalde een puntje tegen onze buren uit Maaseik en wipte over ons heen naar de 4e plaats.
Maar niet getreurd, we mogen immers aan de barrages beginnen in de eigen Koekoek . En dat de Hel van het Noorden kan daveren dat weet ondertussen al elke bezoeker.
We zijn de absolute underdog maar we gaan er alles aan doen om de deur naar de “champions final four” open te beuken, onze jongens zijn immers gebrand om revanche te nemen voor de 2 verloren confrontaties in de competitie tegen Haasrode.


Natuurlijk kunnen jullie voor het zover is, om 18 uur in de Driesen Business Lounge starten met het aperitief en enkele amuses tijdens onze heerlijke en gezellige vipdinners.

Tectum Achel is meer dan een volleybalclub, het is een levend netwerk waarbij contacten sportief en zakelijk voorop staan.

Het menu voor 22 februari:

VITELLO TONATO
DIAMANTHAAS BEARNAISE
DESSERT VAN DE CHEF

Zoals elke thuiswedstrijd bieden wij jullie ook deze keer de mogelijkheid om een avondje topvolleybal te combineren met een gezellige borrel achteraf. Naast de spanning en sensatie in de tribunes kunnen jullie samen met jullie relaties de spelers ontmoeten in de Driesen Business Lounge en kennis maken met alle andere dinner gasten.

Dit is allemaal mogelijk aan de aantrekkelijke prijs van € 60-  per persoon, inclusief alle drank tijdens het eten en een gereserveerde plaats op de hoofdtribune.

Inschrijven kan via mail op info@tectum-achel.be met vermelding van naam en het aantal gasten en dit tegen uiterlijk woensdag 19 FEBRUARI.

Tevens kan je ook al de nodige drankjetons laten klaarleggen om achteraf samen onze overwinning te vieren.

ZORG DAT JE ER BIJ BENT OP DEZE BELANGRIJKE AVOND IN DE CLUBGESCHIEDENIS VAN TECTUM-ACHEL

Met vriendelijke groet
Het OMNISAFE hospitality team van TECTUM ACHEL